Vanuit restaurant Azura zien we het cruiseschip aan de overkant van de straat liggen, het is 200 meter vanaf dit Asian Fusion restaurant van Michael Hu en Alex Choy.
“Allereerst zijn we gespecialiseerd op het gebied van Japans eten, maar onze eigen specialiteit is niet standaard bereiden maar steeds iets nieuws maken”, zegt Alex Choy. “Natuurlijk kunnen onze gasten bij ons ook terecht voor standaard gerechten, sushi, shashimi noem maar op, maar ook die bereiden we op onze eigen manier. We mixen veelal allerlei ingrediënten op een bijzondere wijze.”
En dat wordt zeer gewaardeerd? “Beslist! Onze cliënten weten ons te vinden! De basis is Asion Fusion maar we willen qua smaken een paar trapjes hoger presteren en daarmee de smaakpapillen triggeren.” Zijn er nog favoriete specialiteiten? “Ja, naast onze sushi en shashimi gerechten zijn dat onze curry gerechten en onder meer ook Wakin Beef en Black cod.”
Azura’s Herfstgerecht:
Teppan yaki seafood met edamame en amandel, afgemaakt met een Thaise tamari saus. Deze saus is gemaakt van tamari, chili olie en madame Jeanette. Smaak is zoet/zuur en een beetje pittig.